mhims_logo.jpg

MHIMS- jotain erilaista koiranruokintaan!mhims_perro.jpg

Luonnollista ja terveellistä ravintoa koirallesi;

MHIMS valmisateria valmistetaan aivan toisin kuin perinteiset koirien märkäruuat . Sen sijaan että tuotteeseen lisättäisiin paljon vettä- kuten yleensä säilykeruuissa  - MHIMS kypsennetään ainoastaan omassa valmistuksen yhteydessä muodostuvassa liemessään. Se valmistetaan valikoiduista lihoista ja laadukkaasta kalasta.Valmistusprosessi on lempeä säilyttäen kaikki raaka-aineiden tärkeät ravintoaineet.

Luonnolliset valkuaislähteet: Laadukas Liha ja kala , laadukkaat valkuaisaineet vaikuttavat positiivisesti lihasmassan kehitykseen.

Tuote on täysin GMO vapaa eikä sisällä makuaineita eikä mitään keinotekoisia säilöntäaineita.

Hyvinsulavat hiilihydraatit peräisin riisistä ja perunasta.Optimaalinen sulavuus edistää koiran ruuansulatuksen häiriintymätöntä toimintaa sekä tekee tuotteesta erittäin sopivan myös koirille joilla on ollut allergia-oireita tai oireita ruuansulatuksen kanssa.

Sisältää valikoituja vihanneksia ja luonnollisia- raaka-aineista peräisin olevia antioksidantteja.

Sisältää laadukasta oliivi- ja lohiöljyä joista koira saa tärkeät rasvahapot .Laadukkaat rasvahapot edistävät karvan ja ihon hyvinvointia.

Huippuraaka-aineiden lisäksi tuote on pakattu pakkaukseen,jossa kaikki tärkeät ravintoaineet säilyvät turvallisesti.Mitä vähemmän raaka-aineita tarvitsee kypsentää- sitä enemmän lopputuotteessa on jäljellä tärkeitä ravintoaineita.Tetra Pack pakkaus mahdollistaa optimaalisen kypsennystavan ja on ympäristöystävällinen.Pakkaus on 100% kierrätettävää pahvia.

MHIMS ei ole säilykeruoka, eikä makkara. Se on tuoreravintoa ,jossa on pyritty valmistustavan ansiosta säilyttämään mahdollisimman tarkasti tuoreruuan /raakaruuan yleisesti hyviksi todetut ominaisuudet.

Helpompaa käyttää ja annostella kuin pakasteet, huomattavasti ravitsevampaa kuin perinteiset säilykkeet ja makkarat.